Am înfăşurat boabele de alune de Piemont considerate cele mai gustoase din lume, într-un înveliş de ciocolată de lapte cu conţinut de cacao de 40%, pentru ca gustul lor catifelat-cremos caracteristic să se păstreze şi sub stratul dulce.
Compoziţie dominată de gustul fructat natural, viu, al boabelor liofilizate de zmeură: fructul plin de viaţă este acoperit cu un strat subţire de ciocolată albă, acoperită cu bucăţi fine de zmeură.
Mariajul dulce al ciocolăţii cu caramel dens cu ciocolata de lapte cremoasă devine şi mai egzotică prin adăugarea prafului de vanilie originar de pe insula Tahiti şi a sării marine măcinate. Nucile pecan se afundă în acest flux de ciocolată, tăvălindu-se pe urmă în bucăţile de vafe zdrobite.
Ciocolată chocoMe Grand Cru Madagascar 64%
Ciocolată preparată din boabe de cacao Criollo şi Trinitario, cultivate pe terenuri selectate de-a lungul râului Sambirano, pe insula Madagascar, fermentate special, care dispune de o lume excepţional de complexă a gusturilor. Pe lângă gustul de cacao slab amărui dominant evocă şi fructele bacifere roşii şi pe cele citrice, soiurile de piper care poartă arome ale fructelor tropicale şi ceaiul Earl Grey. Prin conţinutul de cacao de 64% oferă pe termen lung o senzaţie echilibrată de gust.Materia primă a ciocolăţii este furnizată de către întreprinderea de preparare a ciocolăţii franceze (Valrhona) cu cel mai mare renume în domeniu.
Piper sălbatic din Madagascar
Acest condiment autohton în Madagascar este o adevărată raritate pe care o cumpărăm de la un producător local. Piperul Voatsiperifery lung de 5-6 mm, cu o formă ciudată este poate cel mai rar în lume, băştinaşii culeg anual doar 1500 kg de piper. Este un condiment extraordinar de palpitant, cu gusturi lemnoase, iuţeala-i proaspătă, citrică este contrapunctată de aciditatea fină care evocă fructe de pădure. Gustul piperului sălbatic din Madagascar se păstrează timp îndelungat în gură.
We take some of the finest, intensively creamy, unusually flat Sicilian almonds, and dip them in a chocolate mass flavoured with carefully roasted and ground Arabica coffee beans. When almonds are completely saturated with the exquisite coffee aroma, we roll them around in exotic cardamom and cocoa powder.
We tuned this milk chocolate creation to perfect harmony with finely ground Harrar arabica coffee from Ethiopia and silky smooth hazelnut cream. We cast the world-famous hazelnuts from Piemonte into the embrace of this exciting chocolate mass.
The blackcurrant pepper finds culmination in dark chocolate as it covers the oval almond, giving it an irresistibly intense, fruity and a piquant flavour.
The blackcurrant pepper
It is one of the latest innovations in the world of gastronomy with a rather misleading name. The basis of the spice are the freshly harvested buds of the blackcurrant plant, which go through a freeze-drying process to remove all moisture. As a next step the buds are gently ground into a powder that carries a lively, refreshing, slightly spicy, but round and fruity character all year long - as it is an otherwise seasonal delicacy.
This nut from the tropical regions of Northern Australia is held as the world's finest and healthiest, we make it's almost creamy texture crunchy with a very special caramelization process. Then we dip it in a stream of French blonde chocolate seasoned with tonka bean origines from South America, and finally roll it around in cocoa powder bath.